Populær

Bang & Olufsen Beocom 5

Model/varenr.: 178

Bang & Olufsens nye trådløse telefon er både til almindelig  telefoni og IP-telefoni (som Skype).B&O

BeoCom 5 er den nye trådløse telefon fra Bang & Olufsens  tilbyder IP-telefoni og en trådløs Speaker Phone.

Med IP-telefoni kan du ringe og modtage opkald via din computers  internetforbindelse, eksempelvis via Skype. Desuden har BeoCom 5 to  samtalelinjer, hvilket giver mulighed for at have en linje til private opkald og  en til arbejdsrelaterede - i samme telefonsystem og med op til otte håndsæt  tilsluttet.

Alle håndsæt er sorte, men man kan vælge forskellige farvetemaer  til displayet for at give hvert håndsæt sit eget udseende. Efter brug kan det  lades enten i Speaker Phone, som er den trådløse enhed til håndfri  samtaler, eller i en separat lader som kan stilles på et bord eller hænges  på væggen. Laderen er udstyret med en magnet, som holder håndsættet på  plads.

Når håndsættet er på standby, fremstår det ensartet sort og glaslignende, men  når det sættes i laderen, vises det diskret oplyste, men iøjefaldende ur. Du kan  vælge mellem at få vist tidspunktet almindeligt som tal eller med visere i form  af cirkler, der ligner planeter i kredsløb. Når du tager BeoCom 5 håndsættet op  eller begynder at bruge det, tændes baglyset i displayet og tastaturet  gradvist.

Med den bærbare Speaker Phone, som desuden er en lader, behøver du ikke  længere blive stående på samme sted, når nogen ringer til dig - tag den med dig  rundt, mens du snakker. Fortsæt samtalen, og lad evt. familien deltage, uden at  være bundet til ét sted.

"Det mest geniale ved BeoCom 5 er den bærbare Speaker Phone, der giver  produktet sin unikke identitet i en verden, hvor mange nærmest går rundt med  deres telefoner limet fast til hovedet".

Håndsættet giver dig et lige så detaljeret overblik over dine samtaler som på  en mobiltelefon. Og navigationshjulet i aluminium gør det nemt at bladre igennem  telefonbogen, opkaldslisterne og telefonens menuer. Hjulet har fire knapper  rundt langs kanten og en midterknap til de mest almindelige funktioner.

BeoCom 5 er en DECT-telefon, der er designet til brug sammen med den  dedikerede tolinjebase, BeoLine 2, men den kan også bruges som en telefon med én  linje i et andet BeoCom system, f.eks. BeoCom 6000. Telefonbogen kan indeholde  op til 400 numre og navne, hvis BeoCom 5 bruges sammen med BeoLine 2.

 

2.995,00 kr.
Lager: På lager

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: