Bang & Olufsen Beovision Avant

Model/varenr.: 908

BeoVision Avant er en topmoderne TV-skærm fra Bang & Olufsen, der repræsenterer det ultimative inden for avanceret teknologi og design. Skærmen har et imponerende 4K Ultra HD OLED-display med HDR-understøttelse, som leverer utrolig skarphed, farver og kontrast, der giver en forbløffende visningsoplevelse.

BeoVision Avant er designet til at tilbyde en intuitiv og problemfri brugeroplevelse. Skærmen er udstyret med Bang & Olufsens patenterede bevægelsessensor, der registrerer din tilstedeværelse og justerer lyset og billedet til at passe til dine præferencer. Den kan også rotere og justere sin position, så du kan nyde en optimal visningsoplevelse uanset hvor du befinder dig i rummet.

BeoVision Avant er også udstyret med Bang & Olufsens avancerede lydteknologi, der leverer en imponerende lydkvalitet, der er justeret til skærmens størrelse og placering i rummet. Skærmen har integreret en kraftfuld soundbar med otte højttalere og en subwoofer, der giver en fyldig og klar lydoplevelse.

BeoVision Avant er også en smart TV-skærm med en lang række funktioner, der gør det nemt at tilpasse underholdningen. Skærmen har en indbygget webbrowser, og du kan streame indhold fra en række apps som Netflix og YouTube. Med BeoRemote One-fjernbetjeningen kan du styre både dit TV og andre Bang & Olufsen-produkter, såsom højttalere og musikanlæg.

Alt i alt er BeoVision Avant en fantastisk TV-skærm, der kombinerer enestående billed- og lydkvalitet med smarte funktioner og et flot design, der gør den til det perfekte valg for enhver, der ønsker en førsteklasses visningsoplevelse.

Specifikationer

Designer: Torsten Valeur, David Lewis

Vægt: TV: 54,5 kg

Skærm
Ultra High-Definition (4K)
Edge-type LED-panel med 1,5 lokal baggrundsbelyst dæmpning for 55”-versionen

Lyd
Fuldt aktivt, trefaset stereohøjttalersystem
3 x 1/4” diskant
3 x 2” mellemtone
1 x 4” basenhed
1 x 6,5” basenhed
8 x 60 watt klasse D-forstærkere - en for hver driver
Integreret digital 7.1 surround sound modul
TrueImage op og nedmixing teknologi
Immaculate Wireless Sound integreret for en fuld trådløs surround-løsning

Video
Dobbelt tuner til tilslutning af ekstern USB-harddisk*
Bang & Olufsen Smart TV*
HbbTV*
3D
Antirefleksbelagt kontrastskærm
Automatisk billedekontrol med Chromatic Room tilpasning, der justerer billedydelsen til lyset i rummet.

NB: Nyserviceret, inklusiv Beoremote One fjernbetjening.

Pris fra
17.995,00 kr.
Lager:

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: