Bang & Olufsen Beosound Balance-Sort

Model/varenr.: 892

En elegant og kraftfuld trådløs højttaler, der kombinerer spektakulær lydkvalitet med en tidløs æstetik.

Beosound Balance imponerer med sin unikke kombination af førsteklasses materialer og håndværk, der skaber et æstetisk udtryk, der passer ind i ethvert moderne interiør. Denne højttaler har en kompakt, cylindrisk form med en elegant base i naturligt træ og en diskret tekstilbeklædning, der tilføjer en varm og indbydende følelse.

Men Beosound Balance er mere end bare et smukt designobjekt. Den leverer en bemærkelsesværdig lydkvalitet, der tager dig med ind i musikkens verden med en utrolig klarhed og fyldig bas. Med syv indbyggede højttalere placeret rundt om enheden og en intelligent, aktiv rumkompensationsfunktion sikres en optimal lydafspilning i ethvert rum.

Du kan nemt styre Beosound Balance via intuitive berøringsknapper på toppen af højttaleren eller ved hjælp af Bang & Olufsens brugervenlige app på din smartphone eller tablet. Denne smarte højttaler er kompatibel med en bred vifte af streamingtjenester og understøtter også AirPlay 2, Chromecast og Bluetooth, hvilket giver dig fleksibilitet til at streame musik fra dine foretrukne enheder.

Beosound Balance er mere end bare en højttaler. Den er udstyret med Google Assistant, der gør det muligt at styre afspilning, justere lydstyrken og endda få svar på spørgsmål ved blot at bruge din stemme. Den integrerede mikrofon er diskret placeret, og du kan altid deaktivere den for at beskytte dit privatliv.

Ud over at være en fantastisk lydkilde er Beosound Balance også en elegant løsning til multiroom-lyd. Du kan nemt tilslutte flere højttalere i forskellige rum og skabe en sømløs musikoplevelse i hele dit hjem. Med Bang & Olufsens unikke Beam Width Control-teknologi kan du justere lydsprederen, så den passer perfekt til dit ønskede lydbillede.

Få en overlegen lytteoplevelse og tilføj et strejf af luksus til dit hjem med Beosound Balance. Uanset om du ønsker at nyde dine yndlingssange alene eller skabe den perfekte atmosfære til sociale sammenkomster, vil denne trådløse højttaler fra Bang & Olufsen levere en lydkvalitet og en æstetik, der er i en klasse for sig selv.

Specifikationer

 • Lydudgangseffekt: 2 x 200 watt (woofer), 2 x 100 watt (mellemtone) og 2 x 50 watt (diskant)
 • Højttalerelementer: 2 x 5,25-tommers woofer, 2 x 2-tommers mellemtone og 2 x 0,75-tommers diskant
 • Frekvensområde: 35 Hz til 23.000 Hz
 • Aktiv rumkompensation: Justerer lydafspilningen baseret på rummets akustik for optimal lydkvalitet
 • Trådløs forbindelse: Wi-Fi 802.11ac (2,4 GHz & 5 GHz), Bluetooth 4.2 og understøttelse af AirPlay 2 og Chromecast
 • Indgange: Line-in/auxiliary (3,5 mm mini-jack) og USB-C (til serviceformål)
 • Mikrofon: Indbygget mikrofon til stemmestyring med mulighed for deaktivering
 • Styring: Berøringsknapper på toppen af højttaleren og brugervenlig app til smartphone/tablet
 • Kompatibilitet: Fungerer med streamingtjenester som Spotify, Deezer, TuneIn og mange flere
 • Multiroom-funktionalitet: Mulighed for at tilslutte flere højttalere og skabe en sammenkoblet lydoplevelse i hele hjemmet
 • Dimensioner: Højde: 38 cm, Bredde: 20 cm, Dybde: 20 cm
 • Vægt: 7,2 kg
Pris fra
16.800,00 kr.
Lager:

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: