Beomaster 1900-2 Palisander

Model/varenr.: 962

Beomaster 1900-2 var en opdateret version af den originale Beomaster 1900. Selvom den ligner sin forgænger, blev den nye model forbedret og revideret på en række vigtige områder.

Den mest betydningsfulde af disse ændringer blev foretaget i volumenkontrolkredsløbet. Den oprindelige model havde kun 16 trin til justering mellem fuld lydløs og maksimal output. Ved at tilføje en ekstra digital tæller til Beomaster 1900-2 blev dette øget til 32 trin, hvilket gav en nyttig ekstra præcision til justeringen. Der blev også foretaget tekniske ændringer i den generelle konstruktion af apparatet, med forbedrede chassisformstøbninger, der krævede færre fastgørelser og forskellige plug- og stikforbindelser mellem kredsløbsmodulerne, der var mindre arbejdsintensive at samle.

Eksternt var nye displaygrafikker en funktion på den primære betjeningspanel. De dristige farvede firkanter fra den oprindelige model var blevet erstattet med oplyste tal og bogstaver for kilderne og ordet "stereo" til multiplex-indikatoren. Tuningbalance og volumendisplays var også slankere og mere elegante, og lysskærmene til diskant, bas og balancekontrol blev forenklet. Typografien, der blev brugt til markeringerne på aluminiumsdelen af den primære betjeningspanel, var også lidt mindre.

Specifikationer

  • Strømforbrug: 25 - 185 W
  • Dimensioner B x H x D: 62 x 6 x 25 cm
  • Vægt: 7,6 kg
1.695,00 kr.
Lager: På lager

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer