Beoplay A6 Sort

Model/varenr.: 961

Beoplay A6 er en elegant og kraftfuld trådløs højttaler fra Bang & Olufsen. Med sit unikke design og avancerede teknologi, leverer den en exceptionel lydkvalitet og en ultimativ lytteoplevelse.

Højttaleren har en slank og minimalistisk form, og er beklædt med stof fra det danske tekstilfirma Kvadrat, som giver den et smukt og tidløst udtryk. Den kan placeres i en række forskellige positioner, og kan også monteres på væggen for at skabe en mere integreret lydoplevelse i dit hjem.

Beoplay A6 er udstyret med fem specialdesignede enheder, inklusiv to diskantenheder, to mellemtone-enheder og en kraftfuld bas-enhed. Hver enhed er nøje udvalgt for at give den bedste lydkvalitet i sit område. Højttaleren har også en indbygget forstærker, som sikrer, at den kan levere en fyldig og klar lyd, uanset hvor den er placeret.

Beoplay A6 kan nemt tilsluttes til din smartphone eller tablet via Bluetooth eller Wi-Fi, og giver dig mulighed for at afspille musik fra en række forskellige kilder. Den er også kompatibel med Apple AirPlay og Spotify Connect, og kan styres med en app på din telefon eller tablet.

En anden smart funktion ved Beoplay A6 er dens evne til at tilpasse lyden efter det rum, den er placeret i. Med Bang & Olufsens True360-teknologi justerer højttaleren automatisk lydstyrken og balance, så du får den bedst mulige lydoplevelse.

Alt i alt er Beoplay A6 en elegant og kraftfuld trådløs højttaler, der er bygget til at levere en exceptionel lydkvalitet og en ultimativ lytteoplevelse. Med sit smukke design og avancerede teknologi er den et ideelt valg for enhver, der ønsker at nyde musikken på en ny måde.

Specifikationer

  • Mål: 536 x 298 x 144 mm
  • Vægt: 4,6 kg
  • Trådløs tilslutning: Bluetooth, Wi-Fi
  • Kompatibilitet: Apple AirPlay, Spotify Connect True360-teknologi for optimal lydoplevelse i alle retninger
4.495,00 kr.
7.495,00 kr.
Du sparer: 3.000,00 kr.
Lager: På lager

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: