BeoVision 14-40 Alu/Brass m. vægbeslag og stof

Model: 5382

Bang & Olufsen's første Ultra HD Android TV, som bygger på det ikoniske design fra BeoVision 10. BeoVision 14 er bygget på et LCD-panel med bagbelyst LED. I stedet for at placere lysdioderne (LED) langs kanterne af LCD-paneler – kaldet kant-LED - sidder de bagved, hvilket sikrer et mere jævn fordeling af lyset. Skærmen er antirefleksbehandlet og ”reducerer forstyrrende refleksioner med mere end 98 procent”, siger B&O. En 360-graders sensor sørger for at justere lysniveauet på skærmen ift. omgivelserne. VisionClear klarer billedprocessering og den er blevet opdateret på flere områder.

Skærmen har Ultra HD-opløsning, der således er en opgradering i forhold til forgængeren BeoVision 11, der havde Full HD. Ultra HD er en opløsning med fire gange flere pixels end Full HD og kan derfor give et mere detaljeret billede.

BeoVision 14 markerer samtidig starten på et samarbejde imellem Google og Bang & Olufsen. Skærmen er den første fra den danske producent, som gør brug af Android TV styresystemet, der kombinerer tv-kanaler med apps og spil.

Android TV er i brugerfladen opbygget omkring rækker af indhold, hvor der i den øverste række anbefales nyt indhold baseret på dine seer-vaner. I de andre rækker kan man placere hhv. apps og spil. Der kan fra Google Play Film-app’en lejes nye og gamle film. Fra Google Play-butikken kan man også hente apps såsom Netflix og YouTube samt klassiske og nye spil i mange genrer.

NB: Mulighed for stand og træfront.

Specifikationer

Designer: David Lewis

Farve: Aluminium, sort frontstof

Display: Ultra High-Definition (4K)

Vægt: 38 kg

29.800,00 kr.
Availability: In stock

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review: