BeoSound 35 Demo-Alu.

Model: 656

BeoSound 35 er en bred all-in-one højtaler i et smukt design og af høj byggekvalitet. Soundbaren fremstår i et kompakt og elegant design, som kan placeres på mange forskellige måder. Midtpå finder man et stort OLED-display og derunder et touch-panel. Kabinettet er fremstillet i blankpoleret aluminium, og tilslutningerne er anbragt på bagsiden, bag et plastdæksel.

Bag det polerede ydre finder man et tovejs stereosystem med to 4 tommers bas/mellemtone-elementer og to 19 mm diskant-domes. Hvert element er drevet af sin egen 80 watt klasse D-forstærker. Der er understøttelse af streaming-tjenesterne Spotify og Deezer, video fra QPlay og internetradio fra TuneIn. Man kan desuden afspille lokale filer med AirPlay og DLNA samt streame fra mobil, tablet og bærbar med Bluetooth.

Man kan betjene anlægget fra touch-panelet eller med fjernbetjeningen BeoRemote One, men hvis man skal andet end at vælge imellem yndlings-playlister og favoritstationer på TuneIn, er det nemmest at bruge BeoMusic-app’en på smartphone eller tablet. Ud over at kunne anvendes alene kan BeoSound 35 også indgå i et multirumssystem sammen med andre B&O-enheder.

Specifikationer

Mål: 13,1 x 100 x 12,5 cm

Farve: Aluminium, frontstof i sort

Diskant: 2 x 1" dome med akustisk linse

Bas/mellemtone: 2 x 4"

Frekvensområde: 45 Hz - 22 kHz

Indbygget forstærker: 4 x 80 W klasse D

Indgange: Optisk digital, analog stereo RCA, Ethernet

Trådløst: Bluetooth, 4.0, Wi-Fi

Musikkilder: Spotify Connect, Deezer, QPlay 2.0, Tuneln, AirPlay, DLNA

Vægt: 6,2 kg

 

9.800,00 kr.
Availability: In stock

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review: