Beoplay H8i Sort Demo/ny

Model: 1289

Beoplay H8i er premium trådløse Bluetooth-høretelefoner med aktiv lydudelukkelse, transparens og indbygget mikrofon.

- Moderne og strømlinjeformet design
- Trådløst med Bang & Olufsen Signature Sound
- Aktiv støjreducering og Transparency-mode
- Ægte læder og anodiseret aluminium
- Op til 30 timers spilletid

Avanceret aktiv lydudelukkelse
Beoplay H8i har Bang & Olufsen Signature Sound - en varm og herlig akustisk præstation, som er udformet for at ovevælde dig med sin præcision, kraft og detaljerigdom. Og med den avancerede Active Noise Cancellation kan du fordybe dig i din musik, eller bare nyde total stilhed. Når du behøver at høre hvad der sker omkring dig, lader Transparency Mode dig lytte til omgivende lyde.

Op til 30 timers batterilevetid
Med en betydelig større batterikapacitet end sin foregænger, giver H8i op til 30 timers spilletid, så du kakn nyde din nusik i farten under længere tid. Hvis du går tom for batteri er løsningen enkel - fæst bare lydkablet for at fortsætte med at nyde din musik.

Bygget i luksuriøse materialer
Eksklusive, nøje udvalgte og autentiske materialer som anodiseret aluminium og naturlæder, sikrer total komfort og lader dig rejse med stil. Og eftersom læderet patineres med tiden, ældes Beoplay H8i smukt.

Den perfekte rejsende følgesvend
Et moderne, strømlinjeformet design med jævn ergonomi. Det perfekte match med stil og funktion, H8i er et af de letteste i sin klasse, hvilket giver dig optimal komfort. Du vil helt enkelt ikke tage dem af.

Avancerede funktioner
Beoplay H8i er opdateret med et mere strømlinjet, nutidigt design. En mængde nye funktioner inkluderer OH-mode så du kan indstille omgivende lyd, og nærhedssessorer for automatisk afspilning / pause når du tænder eller slukker for høretelefonerne. H8i har også forbedet stemmekvalitet for samtaler, takket være to dedikerede mikrofoner, placeret i optimal vinkel.

2.295,00 kr.
Availability: In stock

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review: