Beoplay M3 Demo-Sort

Model/varenr.: 111

Beoplay M3 er en kompakt og kraftfuld Multiroom højttaler i udsøgte kvalitetsmaterialer, som fylder hele dit hjem med en stor og autentisk lyd.

Lad musikken spille
Brug Beoplay M3 som separat højttaler, eller opret forbindelse til andre trådløse højttalere for at skabe dit eget multiroom-musiksystem. Beoplay M3 kan oprette forbindelse til alle vores trådløse højttalere og enhver anden højttaler, der understøtter Chromecast built-in og Apple AirPlay.

Fyld rummet med musik
Beoplay M3 har en perfekt afstemt lyd, som er stor nok til at fylde et mellemstort rum med stor og autentisk Bang & Olufsen Signature Sound. Lydkvaliteten perfektioneres gennem basenhedens placering og den specialudformede port.

En ægte personlighed
Formen på Beoplay M3 er baseret på en enkel silhuet, så den får et rent udtryk, der passer til dit hjem. Det overordnede design handler om personlighed – en personlighed, der nemt kan skifte identitet. Du skal bare skifte coveret.

Ikke kun til pynt
Den bløde polymerbase gør højttaleren stabil og forbedrer basgengivelsen. Den er kombineret med et minimalistisk frontcover af perleblæst aluminium eller et uldcover fra det verdenskendte danske tekstilbrand Kvadrat.

Specifikationer

Frekvens:
43-22.000 Hz

Højtalerenheder:
1 x 3,75" basenhed
1 x 3/4" diskantenhed

Mål:
11,2 x 15,1 x 14 cm

Vægt:
1,46 kg

1.995,00 kr.
Sort Natural
Lager: På lager

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: